500 millioner mer til gründere

500 millioner mer til gründere

Små og mellomstore bedrifter i vekst kan nå søke om ytterligere 500 millioner kroner til utviklingsprosjekter i 2021, skriver Nærings- og fiskeridepartementet i en pressemelding.

– Vi heier på de små og store jobbskaperne som går på jobb hver dag for en idé de brenner for. Ekstraordinært innovasjonstilskudd er en viktig ordning for alle de som nå vrir hodene sine og tenker på nye muligheter i en krevende situasjon. Dette er mennesker og bedrifter som skaper verdier og levende lokalsamfunn over hele landet, og vi må bidra til at de kan lykkes med sine prosjekter, selv om aktiviteten i samfunnet må begrenses, sier Iselin Nybø i pressemeldingen.

Innovasjonstilskudd er rettet mot små og mellomstore vekstselskaper, og bidrar til at disse kan gjennomføre utviklingsprosjekter gjennom pandemiperioden til tross for likviditetsutfordringer.

Ordningen finansierer utviklingsprosjekter som kan skape grunnlag for lønnsom vekst på mellomlang og lengre sikt. Den treffer bredden av vekstselskap, og bidrar til å styrke bedriftenes konkurransekraft og posisjonering for internasjonale markeder.

Du kan lese mer her:

På Mesterbrev | Mesterbrevnemnda sine nettsider blir det benyttet cookies/infokapsler. En informasjonskapsel - såkalt cookie - er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på brukerens datamaskin når nettsiden åpnes. Informasjonskapselen brukes for eksempel til å lagre innloggingsdetaljer, huske innhold i handle-vognen eller registrere hvor brukeren beveger seg på sidene. Det gjør at vi bedre kan tilpasse sidene for hver enkelt bruker. Klikk her for å lese mer Jeg forstår