Kom deg helt til topps i faget ditt!

Arbeidsmarkedet etterspør mesterkompetanse.

 

Vi har over 70 forskjellige fag du kan utdanne deg videre i etter fag-/svennebrevet. Med mesterutdanningen skaffer du deg en lederutdanning i faget som gjør deg godt forberedt til å etablere og drive din egen bedrift,  eller en karriere som leder i en større bedrift. Med et fag-/svennebrev i bunnen og et mesterbrev på toppen blir du attraktiv i et arbeidsmarked som har et stort behov for denne type kompetanse.

Skal du søke om mesterbrev på bakgrunn av realkompetanse?

Mesterbrevnemnda har det siste året lagt om til elektronisk søknad for ordinære søknader om mesterbrev.
Nå legger vi til rette for at også de som søker om mesterbrev på bakgrunn av realkompetanse skal kunne gjøre det ved å sende inn sin søknad gjennom vår elektroniske søknadsportal på www.mesterbrev.no .
På bakgrunn av denne overgangen stenger vi nå for mottak av søknader via normal postgang og/eller e-post fra mandag 13. desember. Søknader som sendes etter dette vil bli returnert til søker.
Mesterbrevnemnda tar sikte på at den elektroniske søknadsportalen for realkompetansesøknader vil være åpen fra 1. februar 2022.

Stor pågang av nye søknader om godkjenning som mester på bakgrunn av realkompetanse

Mesterbrevnemnda har over lengre tid opplevd stor pågang av nye søknader om godkjenning som mester på bakgrunn av realkompetanse. I 2019 og 2020 mottok vi henholdsvis 37 og 31 søknader om godkjenning som mester på bakgrunn av realkompetanse, mens nemnda i 2021 hittil har mottatt 140 søknader.

Les mer

 

Bli mester

Kom deg helt til topps med en lederutdanning!

På Mesterbrev | Mesterbrevnemnda sine nettsider blir det benyttet cookies/infokapsler. En informasjonskapsel - såkalt cookie - er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på brukerens datamaskin når nettsiden åpnes. Informasjonskapselen brukes for eksempel til å lagre innloggingsdetaljer, huske innhold i handle-vognen eller registrere hvor brukeren beveger seg på sidene. Det gjør at vi bedre kan tilpasse sidene for hver enkelt bruker. Klikk her for å lese mer Jeg forstår