Kom deg helt til topps i faget ditt!

Arbeidsmarkedet etterspør mesterkompetanse.

 

Vi har over 70 forskjellige fag du kan utdanne deg videre i etter fag-/svennebrevet. Med mesterutdanningen skaffer du deg en lederutdanning i faget som gjør deg godt forberedt til å etablere og drive din egen bedrift,  eller en karriere som leder i en større bedrift. Med et fag-/svennebrev i bunnen og et mesterbrev på toppen blir du attraktiv i et arbeidsmarked som har et stort behov for denne type kompetanse.

Viktig melding til mesterbedrifter!

Sekretariatet har vært i kontakt med hver av de tre tilbyderne av mesterutdanning, og drøftet hva mesterutdanningen kan bidra med for å avhjelpe situasjonen for fagfolk og bedrifter som rammes av virusutbruddet. Vi er særlig opptatt av at det legges til rette for at det økte rammetilskuddet til fylkeskommunene for å støtte kompetanseheving og bedriftsintern opplæring i bedriftene (BIO-midler) kan brukes også til mesterutdanning.

Les mer

 

Bli mester

Kom deg helt til topps med en lederutdanning!

På Mesterbrev | Mesterbrevnemnda sine nettsider blir det benyttet cookies/infokapsler. En informasjonskapsel - såkalt cookie - er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på brukerens datamaskin når nettsiden åpnes. Informasjonskapselen brukes for eksempel til å lagre innloggingsdetaljer, huske innhold i handle-vognen eller registrere hvor brukeren beveger seg på sidene. Det gjør at vi bedre kan tilpasse sidene for hver enkelt bruker. Klikk her for å lese mer Jeg forstår