Vi ønsker å bidra til den nasjonale dugnaden for å begrense spredningen av koronaviruset og oppfordrer alle til å følge myndighetenes råd. Samtidig er det viktig for Norge at flest mulig holder hjulene i gang. Skal det finnes lokale mestere i morgen, så er det viktig å bruke dem i dag. Så vi oppfordrer alle som har anledning til å sette i gang håndverksoppdrag nå.

For våre mestere og mesterbedrifter er ingen jobb for liten. Privatperson, bedrift eller offentlig virksomhet: Sett i gang jobber som dere uansett trenger å få utført. Våre mestere er klare for store og små oppdrag, og følger nasjonale retningslinjer i forhold til smittevern.

Vi i Mesterbrevnemnda holder hjulene i gang fra hjemmekontor. Administrasjonen holder hjulene i gang ved hjelp av digitale verktøy. Målet er å opprettholde driften like effektivt som før, noe som ser ut til å gå svært bra.

OBS. Behandling av søknader om mesterbrev fortsetter som før, men vil kunne ta noe lenger tid på grunn av logistiske utfordringer. Vi ber om forståelse for dette.

Har du spørsmål?
Ring oss på telefon 23 08 83 62 eller send oss en e-post til post@mesterbrev.no